Наставникът на Септември (София) Петър Василев спечели наградата за най-добър треньор в Елитната група до 16 години. Това е втората награда при треньорите за отбора на Септември, след като Ясен Даскалов стана най-добър в Елитната група до 15 години.

“Искам да благодаря на всички колеги, защото тази наградата за мен е доста ценна. Когато се състезаваш цяла година и накрая самите ти колеги те изберат, значи си впечатлил със стил и игра. Благодаря. Благодаря и на Септември. Имам един апел - всичко зависи от нас. Мисля, че трябва да бъдем много по-смели, защото от нас зависи бъдещето на тези деца. Страх ни е да играем, да рискувам, а именно на това трябва да научим децата. Това трябва да наблегнем да бъдем смели, да го предаваме на децата и да растем като футболна нация”, заяви победителят.

Петър Василев спечели сребърните медали със Септември U16, като изгуби титлата от Лудогорец. С два кръга до края столичани се намират комфортно на втората позиция, водейки с цели 15 точки на ЦСКА - София.

Днешното събитието в Хаят бе организирано от Sportal.bg и БФС

Последвайте каналите ни в: