Старши треньорът на Монтана Петър Колев сподели мнението си след загубата с 0:2 от Септември (София). Наставникът заяви, че въпреки загубата, е доволен от представянето на своите футболисти. Той заяви, че не е виждал друг отбор да надиграва столичния тим по такъв начин.

"Днес не ни достигна известна доза спортен шанс. Изиграхме много добро първо полувреме, с доста ситуации пред противниковата врата. Един-единствен удар към нашата врата преди почивката. Смея да твърдя, че и през втората част бяхме по-добрият отбор. Липсваше ни точност в последния пас и завършващия удар.

Не мога да не съм доволен от представянето на играчите. Естеството на мача беше такова, че ние трябваше да играем задължително за победа, за да съхраним шансове за бараж или директна промоция. Може би в друг случай щяхме да подходим по различен начин. Във Втора лига не съм виждал някой да надиграва отбора на Септември по този начин.Нямаме толкова опит в отбора. Вглеждайки се в двата състава - те са една компилация от млади и опитни играчи. При нас леко е нарушен този баланс. Този мач е един съществен урок за младите ни футболисти.Надявам се повечето състезатели да продължат да работят в клуба и със съответните корекции в селекционен план да имаме една добра основа. Треньорската професия не е много твърда в България, никой не знае какво ще се случи. Ще имаме разговори с ръководството. Имам своите виждания за това какво можем да променим за по-добро. Надявам се да имаме единомислие по всички въпроси и да продължим да работим", каза Колев.

Последвайте каналите ни в: