Волейболният отбор на Левски при мъжете получи наградата за Отбора на месец април заради шампионската титла почти с пълно единодушие, като заслужи 23 от 24 възможни гласа, изпреварвайки баскетболния тим на Берое при жените.

Николай Желязков също убедително бе избран за треньор на април в конкуренцията на Бранимира Маркова от художествената гимнастика и бе награден на церемония на Националния стадион "Васил Левски".

На специална церемония в Пресклуб „България“ ВК Левски (мъже) и старши треньорът на тима Николай Желязков бяха наградени за Отбор и Треньор на месец април.

На награждаването присъства и състезателят от тима Венислав Антов, който  също акцентира върху колектива в отбора, който е  в основата на успехите.

"Благодаря за признанието, работихме здраво. Стабилният колектив бе в основата на успеха. Спечелихме 2 от три финала, които играхме. Гледаме вече към другата година", каза диагоналът на Левски Венислав Антов.

„Направихме доста успешен сезон, въпреки трудностите, които имахме. В основата на тези успехи беше именно това, че успяхме да изградим много стабилен колектив. Всеки даде максимума от себе си и това е в основата на успехите ни през сезона“, добави Антов.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto