Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски остана верен на стила си и направи любопитен коментар след загубата на черно-белите от Левски с 1:2 на “Лаута”.

Ето какво каза клубният бос на излизане от стадиона снощи:

Ние, ако чакаме винаги крайния срок, влакът отдавна ще е заминал, така че аз си го казах преди 3-4 месеца. Изобщо не трябва да се чака, а трябва да се гони от началото до край. Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш.

За оставащите два мача до края държа да видя това, което е стояло на резервната скамейка. Едни ги видях вече къде са – да видим още някои, ако има, и ще знаем какво търсим.

Защитата ни е идеална. Млади момчета, показват си, ще останат. Остава сега да видим полузащитниците, а нападател си имаме.

Бъдещето на Александър Томаш? В България най-обичаме да си дрънкаме празни чинии и всеки говори за нещо, което не го е виждал и чувал. Да си фантазираме сме номер 1.

Аз не съм спрял да говоря за закон на спорта. Не съм спрял и да ръчкам в тази посока. Няма да отстъпя до последно. Аз си направих труда да се поровя дълбоко в темата и ако ви кажа колко пари ще оправят българския футбол и всичко ще върви по мед и масло, няма да повярвате. С едни 300, 400 млн. българският спорт ще има и олимпийски, и световни шампиони.

Локомотив никога не е бил слаб. Тези последните години клубът си показва своето, а ще продължи да го подобрява.

Кога ще бъде завършена Централната трибуна? Мисля, че ще стане за Нова година, ама не знам за коя.