Централният нападател на Ботев Пловдив Георги Николов се възстановява в Испания, след операция на кръстни връзки на коляното.

BgDerby.com се свърза с голаджията, като футболиста разкри какво се слува около него на този етап. Разбира се, коментира и предстоящият финал за Купата на България срещу Лудогорец.

"Засега всичко върви по план. Всеки ден съм на рехабилитации, вече карам колело, мога да стъпвам леко, но ходя с патерици. Едната ще е хвърля до дни, другата към края на месеца. Всички в клиниката тук в Барселона се грижат много професионално с мен. Искам искрено да благодаря на Лъчо Танев, който много ми помогна да се лекувам в Испания. Ще се възстановявам до 21 юни тук. Надявам се по-бързо да стъпя на крака и да направя някоя бройчица (Смее се). Скучно е, като топката не е около теб, но стискам зъби и ще се върна по-силен. Искам момчетата да вдигнат Купата на България. Да е докарат в Пловдив, и като се върна да е нацелувам. Доста години Лудогорец показаха, че са хегемон у нас, но аз смятам че Ботев Пловдив има сили да ги излъже. Ние също имаме много добри футболисти, а да не забравяме и дванадесетият ни играч. Нашите фенове" сподели от Барселона Георги Николов за BgDerby.com.