Бъдещето на бившата националка Добриана Рабаджиева и нейният любим Сам Деру, който е капитан на националния отбор на Белгия и волейболист на шампиона на Русия Зенит (Казан) е свързано със столицата на Татарстан.

Сам Деру и през следващия сезон ще носи екипа на Зенит, а Добриана Рабаджиева ще бъде заедно с него в Казан.

View this post on Instagram

A post shared by 𝗗𝗼𝗯𝗿𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗥𝗮𝗯𝗮𝗱𝘇𝗵𝗶𝗲𝘃𝗮 (@dobrianarabadzhieva)

Дали Доби Рабаджиева ще продължи кариерата си в шампиона на Русия при жените Динамо-Ак Барс (Казан), за който игра преди години все още не е ясно.

Тимът на Зоран Терзич се раздели с едната си чужденка Елена Пиетрини и не е невъзможно Доби Рабаджиева да се завърне в състава на Динамо-Ак Барс.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Группа «Volleyball fans» (@volleyballfans_russia)

“Тази година моята приятелка Добриана Рабаджиева игра в Бразилия. Живеех сам, бяхме в различни часови зони, на различни континенти. Трябваше да намеря правилния баланс между моя живот и живота на отбора. Благодарен съм на Алексей Вербов, че два пъти ме пусна да се прибера вкъщи, за да видя сина си. Ако не беше това, определено щях да съм в депресия. Тежко е, когато не виждаш семейството си толкова дълго. Надявам се следващият сезон да е по-лесен. Добриана ще бъде в Казан и е голяма разлика, когато не живееш сам. И за мен е голяма чест да играя за Зенит. Радвам се, че ще продължа да съм в този отбор”, заяви Сам Деру в специално интервю за “БО Онлайн”.

View this post on Instagram

A post shared by Sam Deroo (@deroosam)

“Добриана бе тук и ме подкрепи за финала на Купата на Русия, но сега по време на финалите в Суперлигата, тя играеше плейофи с нейния отбор в Бразилия. Ние ще се видим в Европа след няколко седмици. Сега Добриана е в България със семейството си, което не е виждала 9 месеца. Тя ще прекара с тях известно време, а после ще се срещнем”, добави капитанът на Белгия.

“Възможно е да има любов от разстояние, всичко е възможно! Но ако раздялата не продължи прекалено дълго. Вероятно, ако бяхме на 20 години, с цялата ни кариера и всички тези пътувания пред нас, нямаше да започнем сериозна връзка. Но сега, когато и двамата сме на възраст, в която не ни остава много време за игра, решихме да опитаме, да дадем шанс и да видим какво ще се случи. Трудно е, времето минава много дълго... Но има и предимства. Научавате се да общувате помежду си. Научавате се да намирате общ език, а в една връзка това е много важно. Конфликтите се решават само с разговор и за мен тази връзка е много добро преживяване”, категоричен е Деру.

"Добриана знае повече езици от мен (смее се). Тя знае няколко славянски езика и за мен всички те си приличат, така че не е честно да ги броим. Но Добриана е по-добра от мен и в другите езици. Тя говори руски 10 пъти по-добре от мен и се смее на моето произношение. Но като цяло е интересно, че във всяка компания, където и да се намираме, лесно можем да превключим на друг език и да поддържаме разговор - на италиански, английски, руски и т.н. И ако трябва да кажем нещо, така че никой да не разбере, това също не е проблем”, допълни Сам Деру.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от 𝗗𝗼𝗯𝗿𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗥𝗮𝗯𝗮𝗱𝘇𝗵𝗶𝗲𝘃𝗮 (@dobrianarabadzhieva)

Последвайте каналите ни в: