Полузащитникът на Байер (Леверкузен) Гранит Джака заяви, че отборът му не е разбрал как се оказа в позиция да изостава с два гола в реванша от полуфиналите в Лига Европа срещу Рома. Байер обаче навакса пасива си до равенство 2:2 и се класира за финала в надпреварата с общ резултат 4:2.

"Дори не знаем как изоставахме с 0:2. Мисля, че имахме чисти възможности, особено през първото полувреме още преди да получим първия гол. Също така имахме шансове и през първото полувреме", каза Джака. "За съжаление, това се случва във футбола, но ние успяхме да се върнем срещу отбор, който е много по-опитен от нас и преди всичко това, че не загубихме, е невероятно. Още веднъж показахме отдаденост да вкараме второ попадение. Беше невероятно. Сега сме на финал, мечтата ни се сбъдна", коментира още футболистът на Байер (Леверкузен).

"Човек мечтае за атмосфера като тази. Като дете искаш да си в тези мачове. Когато изравнихме точно преди края, беше изключително. Определено ще отидем във финала, за да победим. Разбира се, няма да бъде лесно. Аталанта е друг италиански тим, който е брутално добър тактически, но ние ще направим всичко възможно, за да донесем трофея в Леверкузен", добави Гранит Джака.

Последвайте каналите ни в: