Вижте в премиерата на филма "История на бъдещето" на 15 май

"Левски" не е бизнес, той е повече. Много повече - филмът за волейболния клуб ще ви покаже защо

250 фенове получават шанса да присъстват на специалното събитие с шампионите при мъжете, бронзовите медалистки при жените и съмишлениците по пътя напред

На 15 май 2024 г. в спортна зала "Левски София" е премиерата на филма "История на бъдещето", емоционален видео разказ за оживялата мечта за волейболен клуб "Левски" през 2016 г. и пътя към най-високите цели до изграждането на най-добрата школа в Европа.

"Единственото място в света, което мога да нарека "дом". Това е Левски."

Признанието прави настоящата голяма звезда на българския волейбол Алекс Николов, който е сред героите във филма.

А новата "синя" приказка стартира преди 8 години, когато съдбата среща Владимир Николов с двама умели предприемачи и големи фенове на волейбола - Давид Давидов и Атанас Гаров, чиито животи също се променят и сърцата им вече бият изцяло в ритъма на волейболните топки в ръцете на стотиците момчета и момичета, преследващи своите мечти в новопостроената спортна зала "Левски София".

"Левски" не е бизнес, той е повече. Много повече", казва Атанас Гаров.

Захващайки се с проекта и вече пленени от магията, двамата с Давид Давидов си задават един въпрос: "Какво ни липсва, за да станем най-добрата школа в Европа?" Построяват залата. А след това започват да изграждат и бъдещето на българските деца - не само като шампиони в спорта, като шампиони в живота.

"Това, което мерим, а именно медалите от европейски и световни първенства, нямаше да е възможно без Давид и Атанас. Броейки само медалите, които са завоювали състезатели от нашия клуб, за трета поредна година ние сме най-добрата школа в света, което е повод за гордост", казва Владимир Николов.

"Синята" приказка вече има и своя златен оттенък - залагащ на таланти от своята школа, "Левски" триумфира с шампионската титла в мъжкото волейболно първенство на България.

"В мъжкия отбор разполагаме изключително с момчета от школата на "Левски". Това е ценно за българския волейбол като цяло, защото се дава възможност на млади състезатели да израстват", акцентира гордият треньор на шампионите Николай Желязков.

"Левски" съхранява в името си история, но работещите днес в клуба не се задоволяват с вече постигнатото, а поставят нови и нови по-високи цели, за да тече във вените на новите звезди на българския волейбол и кръвта на шампиони на бъдещето.

"Може да работим още по-добре, сигурен съм. Защото всяка следваща година ние имаме такава цел - да направим още една крачка повече", споделя главният треньор в "синята" школа Андреа Буратини.

Премиерата на документалния филм "История на бъдещето" на продуцента Иван Петров ще бъде на специално събитие на 15 май. Прожекция идва в изключително емоционален момент - след спечелването на шампионската титла на България при мъжете, отново, след 15 години, и заслужените бронзови медали при жените от възстановения отбор на "сините" при дамите.

За да отбележат специалния момент с фантастичната публика на "Левски", подкрепяща горещо раждащите се в школата звезди на бъдещото на българския волейбола, от клуба решиха да направят подарък за феновете. Освен специалните гости, съмишленици и партньори, подкрепящи мисията на "Левски" да изгражда шампиони на игрището и в живота, на премиерата на филма ще имат възможност да присъстват и 250 привърженици. Всички присъстващи ще имат щастието да се срещнат и с шампионите от мъжкия тим, както и с шампионите на бъдещето от женския.

За да имат шанса да бъдат част от премиерата на "История на бъдещето", феновете трябва да се регистрират на специалния сайт: www.historyofthefuture.film.

Много изненади очакват присъстващите на събитието на 15 май. А то ще е повече от премиера, както от клуба вярват, че създават "повече от спорт".

Събитието съчетава минало и бъдеще, личностно и екипно израстване, в приятна компания сред съмишленици – хора, които милеят за израстването ни като нация, поддържайки добри примери за успехи, постигнати с общи усилия. Хора, които подкрепят мисията на "Левски" и пътя към изграждането на най-добрата волейболна школа в Европа. Но премиерата ще бъде и среща с изгряващите звезди на този разказ – момчетата и момичетата от ВК „Левски София“, както и техните будители.

Станете част от историята. Станете част от бъдещето.

Последвайте каналите ни в: