Последните два мача от 1/4-финалните плейофи в Евролигата ще се изиграят днес. Те ще определят и последните участници във Финалната четворка на най-комерсиалния баскетболен турнир, а Sportal.bg ще ви даде възможност да проследите развитието на срещите на живо.

До финалната фаза в Берлин стигнаха отборите на Реал Мадрид и Панатинайкос. Испанският гранд се наложи с 3-0 успеха над Баскония с българския национал Коди Милър-Макинтайър, а "детелините" спечелиха с 3-2 успеха серията с Макаби Тел Авив.

От 20:00 часа Монако приема Фенербахче. До момента двата отбора си размениха по една домакинска и една победа като гост, като след последния мач в Истанбул напрежението ескалира и се стигна до физическа саморазправа между фенове на турския гранд и баскетболистите на Саша Обрадович, след което домакините отнесоха глоба от 30 000 евро. Мач №5 ще се изиграе в Княжеството.

В 22:00 часа Олимпиакос гостува на Барселона. Бившият тим на Александър Везенков започна със загуба серията, след това изравни (1-1) на каталунците като гост, но след това изпусна един домакински успех, което прати и серията в пети решаващ мач отново в Испания.

Последвайте каналите ни в: