Президентът на Несебър Недялко Москов сподели в предаването "Часът на Трета лига" ефира на Sportal.bg очакванията си за полуфиналния сблъсък от Купата на АФЛ на неговия тим срещу Академик (Свищов). Футболистите на неговия тим водят битка на два фронта, като се борят за титлата на Югоизток, както и за спечелването на Купата.

"Отборът е в страхотна форма за най-важните мачове в края на сезона и показва най-добрата си игра. Подготвени сме максимално, въпреки сгъстения цикъл. Това 5:0 над Созопол бе най-малкото, което можеше да се случи на терена. През второто полувреме направихме смени и намалихме темпото малко да отпочинат момчетата. Предстои ни много важен мач от Купата на АФЛ срещу сериозен отбор като Академик (Свищов) и затова намалихме темпото." - призна президентът на Несебър.

"Винаги е имало увереност. Винаги съм вярвал на момчетата. Продължавам да твърдя, че нашият отбор е най-добрият и утре ще го покажем на терена, въпреки че се изправяме срещу много сериозен отбор какъвто е Академик. Наблюдавахме го няколко мача - доста подреден отбор, който ще излезе максимално мотивиран срещу нас. Това е полуфинал, остава само 1 мач до финала и този двубой е важен за всички." - наблегна на важността на сблъсъка Москов.

Целият разговор с президента на Несебър Недялко Москов може да гледате във видеото към статията, както и във видео секцията на Sportal.bg.

Последвайте каналите ни в: