Чаровната тенисистка Дария Радулова показа кой е заменил Антъни Иванов в сърцето й. 21-годишната красавица, която беше гадже на забъркалия се в поредица от скандали български плувец, публикува в Инстаграм снимка с новия си приятел.

Той се казва Марк Хаян, на 19 е и е футболист. Роденият в Лос Анджелис американец играе като вратар за отбора на Ориндж Каунти СК, а Дария бе негова дама по време на тържество на университета “Вирджиния Тек”, където и двамата са студенти.

View this post on Instagram

A post shared by M A R K H Y A N (@markhyan01)

На кадъра Марк свойски е сложил лявата си ръка на задните части на Дария, което е ясен знак, че двамата са нещо повече от добри приятели.

Дария Радулова замина със спортна стипендия за САЩ, където следва бизнес мениджмънт от 3 години. В началото на обучението си хубавицата от Стара Загора започна връзка с плувната ни звезда Антъни Иванов, но изглежда, че всичко между тях вече е приключило.

View this post on Instagram

A post shared by Radulovi Hair Salon (@salonradulovi)

Радулова се състезава за отбора на “Вирджиния Тек” в Първа дивизия на колежанското първенство, където има и момичета, които са в топ 300 на световната ранглиста.

View this post on Instagram

A post shared by Dariya Radulova (@dariya_radulova)

Последвайте каналите ни в: