Наставникът на Арда (Кърджали) Николай Киров даде мнението си след нулевото равенство със Славия (0:0) в efbet Лига.

"Доста проблеми - наказания, контузии. На самата загрявка отново проблем, по време на двубоя отново проблем от здравословен характер. Нормални неща, но тогава решаващо излиза дали има достойни замени в състава. Разчиташе се някой да допусне грешка, така станаха няколко положения пред нашата врата. Притеснение от играта с топка видях, което не трябва да го има - трябва да има удоволствие от играта футбол. Загубихме острота по единия фланг, предимно атакувахме отдясно, периодът обаче е такъв и картоните тежат, контузии.

Широчината на състава е изключително важно нещо в този етап на първенството. Имаме хора с изтървани 20 дни подготовка, имало е вирус в Турция, доколкото разбрах, това няма как да се отрази. Някои се появиха късно в състава и нормално последните четири-пет мача отпадат от състава.

17

Докато има шансове, не можем да си позволим да не се борим. Сега имаме три домакински мача, там ще се борим за победа задължително. Не съм крил сантиментите си към Ботев (Пловдив), но ще се отнесем професионално към двубоя, пожелавам им успех във финала. В Кърджали ще се борим за пълния актив от точки", каза бившият вратар в столичния квартал "Овча купел".

Последвайте каналите ни в: