Играйте и спечелете със Sportal.bg! Балкан и Черноморец ще се срещнат в полуфиналната серия от Националната баскетболна лига. Първите два мача между двата отбора са на 8 и 10 май (сряда и петък) в Бургас, третият и евентуално четвърти сблъсък ще се изиграят на 13 и 15 май (понеделник и сряда) в Ботевград, а ако се стигне до пети решаващ мач той ще бъде на 18 май отново край морето.

Не пропускайте да подкрепяте своя любим отбор и да участвате в нашата игра със страхотни награди. Ние ви даваме възможност да спечелите уникални подаръци, с които можете да се сдобиете изключително лесно, отговаряйки на нашия въпрос и вярвайки в късмета си.

Имате шанса да станете притежател на официален екип на една от звездите на Балкан, специално предоставен ни от тима за предизвикателството на Sportal.bg към баскетболните фенове.

Играта ще се проведе на Фейсбук страницата на Sportal.bg и в Инстаграм профила на Sportal.bg. Участниците се регистрират за участие, като напишат коментар под поста кой играч от Балкан ще отбележи най-много точки в полуфиналната серия, харесат страниците на Sportal.bg в Инстаграм и Фейсбук и страницата на Балкан в Инстаграм.

ПЪЛНИ ПРАВИЛА НА ИГРАТА - ТУК!

Последвайте каналите ни в: