Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде мнението си след загубата на своя тим от Черно море. На стадион “Тича” “смърфовете” отстъпиха с 0:1. Специалистът призна, че е останал доволен от видяното от своите футболисти, но и се оплака от липса на класа.

“Не реализирахме ситуациите, имахме план, започва второто полувреме имаме ситуация след това втора, пропуски. Причините са две - или липса на класа, която определено ни липсва, или на късмет. Мисля, че октомври бяхме единствения отбор и все още сме, който взе точка от тук, но ние имахме 6 футболисти тогава, които сега ни липсват. Футболисти, които предаваха друг облик. Не мога да се сърдя на никого днес. Играхме с млади момчета, постараха се, дадоха всичко от себе си. И на мен ми се иска всеки път да надскачаме себе си, но реалността е такава.

Черно море е ясно, че игра на 100 процента за победа. Аз съм много доволен от моите футболисти, дават максимума във всяка тренировка и всеки един мач.

Аз се надявам за нови футболисти, работя, давам всичко от себе си. Разговаряме със собственика, той също желае, но това нещо струва пари и аз съм наясно с това. Ще се наслаждаваме до края на първенството. Всеки футболист само може да спечели от тези мачове”, заяви Томаш.

Последвайте каналите ни в: