Капитанът на Славия Галин Иванов, който вкара единственото попадение за успеха с 1:0 над Ботев (Пловдив) като гост, заяви след срещата, че договорът му с "белите" изтича в края на сезона и все още не е говорил с ръководството, но неговото желание е да остане в отбора.

"Вкарахме един гол повече. Ботев е добър отбор. Радвам се, че имахме късмет и победихме. Справихме се доста добре в защита. Светльо хвана доста положения. Надявам се да не допускаме лесни голове занапред. Имахме малко късмет. Излязохме да се забавляваме. Не направихме най-добрия си мач, влязоха доста млади футболисти. Имахме наказания и контузени.

Аз не си бях на позицията. Добра победа за нас. Доста точки сме назад. Има няколко мача, в които се надявам да играем отпуснато, без напрежение. Да се развиваме и да развиваме младите футболисти. От лятото отборът ще е по-компактен и ще се върнем към добрите игри за Славия, които бяха преди. Изтича ми договора, не съм говорил с ръководството. Ще преценим след края на сезона кое е най-доброто за мен. Разбира се, искам да остана в Славия. Ботев е късметийски отбор за мен", каза Иванов, който често бележи на "канарчетата".

Последвайте каналите ни в: