Наставникът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез даде мнението си след загубата от Славия с 0:1 в efbet Лига. Той подчерта, че при "канарчетата" е липсвала концентрация с оглед задаващия се полуфинал за Купата на България с ЦСКА - София.

"Разбира се, че е разочароващо. Всички тези шансове и не вкарахме гол - липса на концентрация е това. Много футболисти гледат към купата и липсва концентрация, това е наш проблем, за който трябва да говорим. Моят щаб и аз не успяхме да се справим с тази ситуация, трябва да играем за победа във всеки мач, това е нашата работа. Всички си мислят, че вече сме на финал и ще сме седми в класирането, това не е така. За нас идва най-важният мач в сряда, трябва да вдигнем глава.

Казах на момчетата, че Славия е добър отбор, направихме 2:2 като гости, Загорчич работи добре с този отбор. Но това е психологията, това е процес, трябва да работим здраво, за да се издигнем и да израснем. Не мога да кажа, че сме играли зле, но ни липсват малките детайли, за да отбележим гол.

Искам да поздрави Славия и моя приятел Загорчич. Щастлив съм от втората част, от първата - не. Казах го на играчите ми. Всички говорят за ЦСКА, но от утре ще говорим за ЦСКА и ще мислим какво трябва да правим. За купата е съвсем различен мач. Това е нашата цел. Надяваме се феновете да ни помогнат с тяхната енергия. Трябва да изиграем умен мач, за да преминем на финала и трябва да играем по-добре от нас", каза Душан Керкез.

Последвайте каналите ни в: