Капитанът на новия шампион в Efbet Супер Волей Левски София Светослав Гоцев беше изключително щастлив след победата над ЦСКА с 3:1 гейма във финал №3 и триумфа с титлата. Гоцев призна, че се радва, че е влязъл в историята на този велик клуб, а ето още сподели той:

"Радвам се, че влязох в историята на този велик клуб. Поздравлявам първо всички фенове на Левски, които бяха в залата, пред нея и пред телевизорите през цялата година, защото тя беше много дълга. Беше много дълго, беше много трудно, но лесно покорен връх няма. Радвам се, че ние успяхме да се преборим. И трите мача бяха много трудни за нас, защото ЦСКА са много опитен отбор и играха феноменално. И се радвам, че успяхме да ги пречупим и да излезем победители накрая."

"Сега когато постигнахме успеха, може да се говори една идея по-лесно, но като дойдох в клуба преди 3 години, мога да кажа, че това беше една мечта и много хората ме питаха "Защо не отидеш в Хебър или Нефтохимик?", където има повече средства. Избрах Левски, повярвах на Владимир Николов на това, което имахме като идея. И по другите отбори има млади момчета, но нашите са наистина много добри и да не се изхвърлям, но след 2-3 седмици ще ги видим и в ядрото на националния отбор. Това, че съм бил част от това и да съм помогнал да израстнат, за мен също е един успех."

"Да, отборът реално ще го напуснат Мони Николов, Сашо Къндев, Кристиян Титрийски, бразилският ни център, както и Алехандро Торо, така че предстои да градим един нов отбор от догодина. Реално какви са интересите на клуба и с участието му в Шампионската лига, предстои да ги обсъдим и какво можем да направим, защото се отваря една празнина, която трудно ще можем да покрием. Това вече е тема на разговори и мисля, че клубът ще се постарае по най-добрия начин да намери заместници на всички."

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto