Отборите на Монпелие и Нант не излъчиха победител в срещата помежду си от 31-вия кръг на Лига 1 на Франция. Мачът приключи при резултат 1:1 след два ранни гола в двете врати. э

Домакините откриха резултата в мача още във 2-рата минута с първата си възможност. Те организираха светкавична контраатака, Акор Адамс бе изведен от Муса Ал-Тамари в наказателното поле и хладнокръвно реализира за 1:0.

Нант обаче бързо възстанови равенството. В 7-ата минута Матис Албин получи отличен извеждащ пас в наказателното поле от Мостафа Мохамед и стреля покрай вратаря за 1:1.

Срещата не завърши добре за домакините, които завършиха мача с 9 души на терена. Първо Лукас Минкарели бе изгонен, след като задържа откъсващия се Бени Траоре. В 95-ата минута и Арно Норден видя червения картон в ръцете на съдията, след като извърши груб фаул, вдигайки високо крака си към лицето на Никола Кодза.

Това равенство остави двата отбора в средата на таблицата. Монпелие е на 12-ото място с 37 точки, а Нант е на 14-тата позиция с 32 точки.

Последвайте каналите ни в: