Плейофите в Националната баскетболна лига стартират съвсем скоро, а Sportal.bg ви дава възможност да спечелите страхотни награди докато стискате палци на любимите си отбори. Участвайте в нашата игра и можете да станете притежател на уникални артикули свързани с отборите участващи в тази фаза на първенството.

До 1/4-финалите достигнаха отборите на Черноморец, Рилски спортист, Спартак Плевен, Балкан, ЦСКА, Черно море Тича, Шумен и Левски. Срещите стартират на 29 април, вторият мач между двата отбора в съответната двойка е на 1 май, а евентуален трети ще се изиграе на 3 май.

Ето и кои са двойките: Черноморец - Левски, Рилски спортист - Шумен, Спартак Плевен - Черно море Тича, Балкан - ЦСКА.

За да спечелите една от страхотните награди, които сме ви приготвили трябва да сте изключително активни в социалните мрежи. Играта ще се проведе на Фейсбук страницата на Sportal.bg и Инстаграм профила на Sportal.bg.

Участниците се регистрират за участие, като напишат коментар под поста кой отбор ще подкрепят в серията, харесат страниците на Sportal.bg в Инстаграм и Фейсбук и страницата на любимия си баскетболен отбор в Инстаграм.

Сред страхотните изненади са екипи с автографи от баскетболните звезди в НБЛ, гривни и тениски. Не пропускайте шанса си!

Пълни правила на играта за всеки отбор ще намерите в прикачените статии!

Последвайте каналите ни в: