След двудневни футболни срещи, в които участие взеха десет отбора, от които осем от България и два от Северна Македония, завърши четвъртото издание на детския коледен футболен турнир „Симитли къп 2021“. Турнирът се проведе в залата  на спортния комплекс на стадиона в Симитли.

С купа и златни медали тази година се окичиха  децата на АкадемияПостолов – Пандев от Щип, които на финала победиха  с 3:2  приятната изненада  на турнира ФК „Копривлен“.

В мача за третото място Рудар Джиниър от Северна Македония  спечели с 1:0 срещу ФК Кюстендил. Пети са децата на  „Хлапетата“, които спечелиха с 2:1 „благоевградското дерби с Орлетата“, 

На седмо място завършиха малчуганите от Беласица, които победиха Септември (Симитли) с 4:0.След изпълнение на дузпи „Марек“ си тръгна от Симитли, класирайки се на девето място и побеждавайки „Вихрен“, които останаха десети.

За всички участници в турнира бяха осигурени награди, които връчиха председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров и изпълнителният директор на ФК „Септември“ (Симитли) Пламен Скендерски.а