Предстоящият сблъсък между ЦСКА - София и Левски на Националния стадион "Васил Левски" ще премине при засилени мерки за сигурност. Двубоят в центъра на столицата е в събота (27 април) от 16:15 часа.

За този мач ще има значително по-големи буферни зони между привържениците на двата отбора, а причината за това са индидентите и престрелката с ракети между запалянковците по време на последните дербита.

ЦСКА - София информира, че с цел по-голяма безопасност на феновете ложа 8 от сектор "А" ще бъде затворена, а Левски пък съобщи, че по изискване на полицията в продажба няма да бъдат пускани блокове 31, 32, 33, 34, 35 и 36 на Сектор "В".

Ето какво написаха от "Армията":

"Поради засилени мерки за сигурност, буферната зона между секторите "А" и "Б" ще бъде увеличена с цел по-голяма безопасност на феновете. По тази причина, ложа 8 от сектор "А" ще бъде затворена. Картодържателите от нея ще имат запазени места в блок 12, редове от 14 до 18 (включително).

За "червените" фенове влизането в секторите "А" и "Г", както и ВИП сектора, ще бъде възможно през входовете 18 до 26 (включително).

Съвместно със служителите на икономическа полиция ще има и засилените мерки за сигурност при влизане на стадиона. Те ще предвиждат двойно поставени КПП-та, с които да се предотвратят опитите за дублиране или фалшифициране на пропуски.

При установяване на дублиран или фалшив билет от полицията, извършителите няма да бъдат допуснати на срещата!".

Последвайте каналите ни в: