Старши треньорът на Лацио - Игор Тудор, говори след мача-реванш от 1/2-финалите на турнира за Купата на Италия срещу тима на Ювентус. “Римските орли” спечелиха двубоя с 2:1, но след поражението с 0:2 в първия двубой отпаднаха от надпреварата за отличието.

“Напускаме с високо вдигната глава. Направихме страхотна игра, но не беше достатъчно и им сваляме шапка. Имаше много позитиви в този мач. Щастлив съм от поведението, манталитетът, начинът, по който тръгнахме срещу съперник от най-високо ниво. Жалко е за момчетата, защото те наистина повярваха и след това допуснахме гол. Сега трябва да се възстановим, защото в събота ни чака още един голям мач. Играчите дадоха всичко от себе си, а имаме състезатели, които не са възстановени напълно и понасят много удари”, каза Тудор.

Igor Tudor assures Lazio leave the Coppa Italia ‘with heads held high’ after their 3-2 aggregate loss to Juventus and warns the squad ‘lacks physicality' https://t.co/Q9Eavv8sDV #Lazio #Juventus #CoppaItalia #LazioJuve #CoppaItaliaFrecciarossa #LazioJuventus #Calcio

— Football Italia (@footballitalia) April 23, 2024

В момента римляните изостават на три точки от петото място в Серия “А”, където се намира градския съперник Рома, който е и с мач по-малко. До края на сезона “орлите” имат пет мача, за да изместят кръвния враг и да се класират за Шампионската лига.

Последвайте каналите ни в: