Георги Миланов и съотборниците му от Динамо Букурещ загубиха драматично с 1:2 при гостуването си на Ботошани в среща от шестия кръг на плейофната група на румънската Лига 1, която ще определи изпадащите. 

Българският халф започна като титуляр и остана на терена до 61-ата минута, когато беше заменен от Денис Политик. В 28-ата минута Миланов получи жълт картон. 

Ботошани поведе в 13-ата минута след автогол на Габриел Моура. В 29-ата минута "червените кучета" получиха право да изпълнят дузпа, но Хаким Абдала прати топката покрай вратата. 

В 37-ата минута гол на Астрит Селмани беше отменен заради засада. Във втората минута на добавеното време на първата част косоварят все пак изравни резултата след асистенция на Еди Гнахоре. В деветата минута на продължението на първото полувреме Абдала беше изгонен с директен червен картон заради груб фал срещу Ромарио Бензар. 

Ботошани успя да се въползва от численото си предимство в 90-ата минута, когато Себастиан Майлат беше оставен непокрит на далечната греда и засече с глава центриране отдясно.

С успеха Ботошани събра 21 точки и изпревари днешния си съперник, като го прати в зоната на изпадащите с точка по-малко.