Капитанът на Левски София Светослав Гоцев сподели след успеха над ЦСКА с 3:1 във финал №2 в Efbet Супер Волей, че са издържали на натиска на "червените" и са успяли да ги обърнат. Ето какво още заяви Гоцев след срещата пред медиите, сред които и Sportal.bg и Sportal TV:

"Надявам се, че това, което сме показали е това, което всички искат - себераздаване и от двата отбора. Видя се, че ЦСКА са наистина стойностни и могат да играят много, много силно, така че се радвам, че издържахме на техния натиск и успяхме да ги обърнем. Не съм гледал точно статистиката и анализа, но може би във важните моменти сервисът беше един плюс за нас."

"Искам да изкажа поздравления на Сектор Г, които днес бяха изключително добре настроени и не търсеха някаква провокация, и ние не сме имали такава към тях. Мисля, че те го усетиха това и се държаха нормално. За мен като спортист е много приятно да играя пред такава зала."

"Напрежението мога да твърдя, че беше при нас и в първия и във втория мач. Ние сме по-млад отбор, по-неопитен и вътре се усеща, че има млади момчета, които имат огромно желание, но не винаги знаят какво да правят. Така че, напрежението при нас е във всички мачове. Просто ще се опитаме да играем и в третия."

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Борислав Цветанов