Наставникът на ЦСКА Александър Попов призна след загубата от Левски София с 1:3 в финал №2 в Efbet Супер Волей, че трябва да променят много неща, за да останат в серията. Ето какво още каза Сашо Попов след срещата пред медиите, сред които и Sportal.bg и Sportal TV:

"Много е бързо да направим точен анализ, защото не можем да осъзнаем всичко. Но според мен фатална беше играта ни в първия гейм, в който трябваше да доминираме, защото атмосферата го предразполагаше, а ние не успяхме. След това успяхме да се върнем в мача във втория гейм, беше инфарктен, в третия доминирахме, а в четвъртия почти до 20-ата точка наравно, но основното нещо беше, че съперникът ни превъзхождаше на посрещане. Не можахме да го пробием така както искахме и от там нататък в центъра им се получаваше всичко безпроблемно, което доведе до нервност при нас. Това е на прима виста."

"Съжалявам заради атмосферата. Видяхте, че в мач, в който не играхме добре, в който можехме да си изгубим нервите, в който можехме да търсим провокации и т.н. и феновете, не го направиха, което говори за тяхната култура. Няма футболни, няма волейболни фенове, това са фенове, които обичат дадения си отбор, това са нашите фенове, които обичат ЦСКА. Надявам се Левски да имат същите."

"Много неща трябва да променим, за да останем в серията. Важно е как момчетата ще превъзмогнат тази загуба днес, защото загубата пред такава публика боли двойно. Надявам се да сме професионалисти, знаем, че защитаваме името на велик клуб, и да не се предаваме. Нищо не се знае, ще пробваме, преди два дена водехме с 2:0. Ще направим всичко възможно да се върнем в серията. Дали го вярваме, това ще си проличи. Важното е след 3 дена да имаме друго поведение от началото на мача. Силно се надявам, че моите момчета притежават тази състезателна психика и утре ще се събудят заредени с нови сили."

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Борислав Цветанов