Букмейкърската компания Betano подписа договор и от следващия сезон ще бъде официален спонсор на Астън Вила, а логото на опрератора ще краси фланелките на тима от Бирмингам. Сделката между двете страни ще е за две години, влизайки в сила от сезон 2024/25. Английското издание “Телеграф” твърди, че букмейкърската компания ще дава по 20 милиона паунда за всяка една от двете години на контракта и идва малко след дебюта на Betano на пазара в Обединеното кралство в партньорство с BVGroup.

“Феновете на Астън Вила имат с какво да се гордеят в дългата и славна 150-годишна история на клуба. Тяхната страст, съчетана с невероятни играчи и ръководство, отново води тима към славата, изграждайки един от най-добрите отбори в световния футбол в момента. Сензационният успех на Астън Вила в Премиър лийг, както и завръщането им на европейската сцена, съвпада със собствения растеж и постижения на Betano,” заяви съоснователят и изпълнителен директор на Kaizen Gaming Джордж Даскалакис, които притежават букмейкърската компания.

Aston Villa and Kaizen Gaming are delighted to announce a new long-term partnership that will see Betano become the club's new principal and front-of-shirt partner.

— Aston Villa (@AVFCOfficial) April 22, 2024

“Радвам се да приветстваме Betano като нов главен партньор на Астън Вила. Тяхната отдаденост на иновациите, задоволяването на нуждите на клиентите и отговорната игра е в перфектно съответствие с ценностите, които ние в клуба поддържаме. Астън Вила и Betano споделят ангажимент за високи постижения и очакваме с нетърпение да постигнем големи успехи заедно на и извън терена. Това сътрудничество бележи нова глава и за двете организации,” заяви от своя страна Крис Хек, президент на бизнес операциите на бирмингамския тим.

Последвайте каналите ни в: