Ботев (Пловдив) започва специална инициатива за плейофите от първенството. Всички деца от 5 до 14 години (включително) могат да посещават всички домакински мачове на Ботев от плейофите на сезон 2023/24 напълно безплатно от сектор D (трибуна Север).

Всяко дете трябва да е с възрастен придружител, за когото важи стандартна цена на билет, както и да предостави документ, удостоверяващ, че е на възраст между 5 и 14 години. На всеки редовен билет за възрастен за сектор D (трибуна Север) се полагат два детски пропуска напълно безплатно.

Безплатните билети за деца за сектор D (трибуна Север) могат да бъдат взети от каса или от някой от нашите фен магазини.

Следващият домакински мач на Ботев е тази събота, 27 април, от 19:00 часа срещу Славия. Билетите вече са налични, като могат да бъдат купени онлайн с 5% отстъпка от kolezha.bg, на касите около стадиона или в някои от двата фен магазина.

До края на сезона Ботев ще приеме на стадион „Христо Ботев“ последователно Славия, ЦСКА 1948 и Арда в битката за 7-о място и участие в Европа.

Последвайте каналите ни в: