Шампионът с ЦСКА и бивш изпълнителен директор на "червените" Георги Илиев коментира процесите, случващи се в Борисовата градина. Майкъла се изказа критично относно клубното управление, като отчете разликата, с която Лудогорец води на върха в efbet Лига.

"За къде тръгва ЦСКА? Лудогорец колко точки води вече? 12. Аз бях прогнозирал десет, значи добре са си свършили работата. Второто място ще е наше. То си е планувано. Лудогорец толкова години не иска да ни го вземе. Левски е в същото положение като нас, дори и по-лошо. Илиан Илиев си каза, че Черно море няма капацитет да се бори с Лудогорец и ЦСКА. И парите са им различни, и други неща. С този бюджет Черно море си е супер. Справят се прекрасно. В момента единственото професионално нещо в ЦСКА е работата по стадиона.

24

Не разбирам защо не се поглежда към по-млади треньори, които знаят какво е ЦСКА. Има такива и в Първа лига, и във Втора лига. Защото виждаме играчите ги търсят по дискотеки, по казина. Това не е нормално. Вече 13 години Лудогорец доказва как се става шампион. И не е само заради съдиите. Миналата година кой ни беше виновен, че не взехме титлата? Първо трябва да търсим вината при нас. Защото повечето от тези футболисти нямат капацитета за ЦСКА.

Стамен Белчев ли? И той се чуди как да оцелее. Ако някога треньорът направи няколко трансфера в ЦСКА, тогава можем да му търсим пълна отговорност. Дотогава само ще си ги въртим. Махаме Стойчо Младенов и Любо Пенев и взимаме някакъв сръбско-англо-германец. И то, след като сме го изгонили вече един път. Поредната лудост!

И какво като победим Левски?! Ръководството ще отчете, че два пъти е победило Левски. Това значи ли, че са си свършили добре работата? Идва Ботев (Пловдив) и те бие за Купата на България. Пирин (Благоевград) те бие вкъщи. Има ли по-голямо падение от това? Играят по 11 чужденци и губят. Какво става с детско-юношеската школа? Къде ще тренират тези деца, след като ще даряват терените пред "Армията" на парка? Още миналата година този проблем трябваше да бъде разрешен. Закъсняха безумно много", каза Майкъла пред "Тема Спорт".

Последвайте каналите ни в: