Звездата на Дунав (Русе) Мирослав Будинов даде мнението си след победата над Септември (София). Ветеранът вкара два гола от дузпа и донесе сензацията в Драгалевци.

"Мисля, че се получи един доста интересен мач. Играхме добре през първото полувреме, второто вече ни понатисна Септември, изтърваха доста ситуации, имахме и късмет, трябва да признаем. Знаехме, че ще ни натиснат, днес може би една идея по-добрият отбор беше Септември, но взехме трите точки, които бяха жизненоважни за нас.

Идеята беше да излезем да пресираме в началото, ако не се получи, да се върнем назад, да се отворят пространства и да използваме бързината на Пахама. Това се получи. И в "А" група преди, и сега, винаги гледам вратаря до последно, така изпълнявам дузпи. Един път не го гледах и изпуснах. Винаги се концентрирам и чакам до последно вратаря и вкарвам. Радвам се, че покрай мен успяват да израстват и младите, това е идеята, покрай трима-четирима опитни да израстват, ето го примерът с Дани", каза 38-годишният нападател.

Последвайте каналите ни в: