Труден дебют за втория отбор на Берое (Стара Загора) в Югоизточната Трета лига. Селекцията на треньора Слави Жеков завърши есенния полусезон на 13 място. Едва ли някой би очаквал да е леко, когато тимът е сформиран непосредствено преди началото на първенството от футболисти на възраст между 15 и 22 години. Младият наставник коментира пред Sportal.bg развитието на поверения му състав.

"Селектирахме отбор от юноши и няколко момчета, които са играли в Трета лига. Стартирахме добре, противопоставяйки се успешно на задържалия се продължително на върха Саяна (Хасково) и негостоприемния Родопа (Смолян). Последваха няколко лоши резултати. В тези мачове не бяхме надиграни, но ги загубихме, защото ни липсва опит. След това отново постигнахме успехи. 

Представихме се добре срещу силните, а не бяхме на ниво срещу съперниците в средата и долната половина на класирането. Очаквах тези амплитуди в представянето ни, защото младите ни играчи още не са изградили стабилна психика. Важното е обаче, че имат потенциал и това е неоспорим факт. Очаквам по-голям интерес от първия отбор на Берое към момчетата от дубъла. Че в него има таланти го потвърждава и интересът на други отбори към някои от футболистите ни. 

Сигурно ще има напуснали. Ще запълваме местата им с юноши от U-17. Дано другите останат. Очаква ни трудна пролет. Състезателите ни вече натрупаха малък опит. Имаме обаче още много върху какво да работим. Тепърва се изграждат като футболисти и личности. Много държа на дисциплината, защото е изключително важно да се формират като добри хора".