Севиля иска да вземе легендата на Реал Мадрид Раул Гонзалес за свой нов наставник. В момента начело на андалусийци е Кике Санчес Флорес, но отборът не се представя особено впечатляващо и е по-близо до зоната на изпадащите, отколкото до върха. Така че бъдещето на наставника на "Рамон Санчес Писхуан" въобще не е сигурно и в клуба вече се оглеждат за негов заместник, като на първо място в списъка е именно Раул, твърди "СЕР Депортивос".

В момента 46-годишният специалист работи в школата на Реал Мадрид, но вече се замисля да мине на по-високо ниво и да опита късмета си начело на някой елитен отбор. Той вече е бил информиран за интереса от страна на Севиля, но към този момент не е бил твърде заинтригуван от това, като се твърди, че желанието му е да поеме отбор в чужбина.

Според информациите, Раул е получил предложение от клуб от Бундеслигата, макар неговото име да не се назовава. Испанецът познава обстановката в Германия от престоя си в Шалке 04 в края на футболната си кариера. Смята се, че Раул е доста заинтригуван от отправената му оферта и почти сигурно ще я приеме. Има шанс и да остане в школата на Реал, но се смята, че той е доста малък.

Последвайте каналите ни в: