Наставникът на Левски Николай Костов даде мнението си след победата с 1:0 над Берое, която върна "сините" на четвъртата позиция във временното класиране.

"Не си падам много по статистиката. Беше важно да владеем топката. През първото полувреме допуснахме грешки, можеше сега да си говорим за други неща, но не се пречупихме. През второто полувреме вдигнахме оборотите, бяхме по-активни и стояхме по-добре, за разлика от друг път. Беше важно да победим - не само заради точките, а за да може да си върнем самочувствието, да си върнат играчите усмивките. Винаги се съобразявам със статистиките, въпреки че не си падам по тях.

Намирам Левски по-добре организиран от първия полусезон, не искам да повтарям едни и същи неща - за нас беше важно да победим. Митков ни липсва в средата на терена, важно е да имаме повече опции. Сектор "Б" ще остане без коментар от моя страна, поздравявам тези, които скандираха името на Левски през цялото време, това ни даде дух и затова не се пречупихме, както казах. Благодаря на публиката!

9

След като сме загубили от най-добрите, няма начин да не се притесняваме, ще направим всичко, за да се реваншираме. За нас е важен играч и Фабио Лима, той е едно от остриетата ни. Все още имаме играчи, които чакаме да разгърнат своя потенциал. В движение правим този отбор, от зимата. Работя в екип, имам много добър екип, обсъждаме всички психологически моменти, помагаме на играчите", заяви Николай Костов.

Последвайте каналите ни в: