Старши треньорът на Левски София Николай Желязков остана доволен от играчите си, които направиха страхотен обрат от 0:2 до 3:2 и поведоха на ЦСКА във финалната серия на Efbet Супер Волей. Той обаче подчерта, че това бе просто първата битка и "войната предстои".

"Днес се получи зрелище, което всички искаха. ЦСКА започна с изключително малко грешки и ние трябваше да изтърпим този период. В последствие заиграхме по-добре и по-агресивно. Смятам, че днес включването на Александър Къндев бе ключово за крайния резултат. Даде ми опция и на блокада, и в атака. Имахме шанс да спечелим и втория гейм, но съм доволен и така. Изисква се ментална енергия, за да спечелиш по такъв начин мач от финална серия", сподели Желязков след мача.

"На моменти трябва да си агресивен. С пуснати топки шампион не се става. Навремето Тошко Алексиев казваше, че който пуска топки, играе за малко пари. Важността на тази среща бе голяма, защото за болшинството от момчетата това е първи финал. Радвам се, че нещата си дойдоха на мястото, но спечелихме просто една битка. Войната предстои."

"На това ниво не може да няма битка. Ако не сме готови, по-добре да отидем да пеем в някой хор".

Снимки: nvl.bg/Startphoto.bg

Последвайте каналите ни в: