Наставникът на Черно море Илиан Илиев заяви след нулевото равенство на тима му като гост на Пирин, че играчите му са тъжни и с наведени глави в съблекалнята, но няма от какво да се срамуват, тъй като вече противниците се радват на всяка спечелена точка срещу неговия отбор.

"Най-важното е, че не вкарахме гол. Създадохме доста ситуации, но за кой ли път като гост ни липсваше завършващия удар. Използваха няколко контри, но успяхме да ги неутрализирахме. Факт е, че не вкарахме за пореден мач, а като не вкараш, трудно можеш да победиш.

От играта в дефанзивен план съм доволен - бързо си връщахме топката, правихме добър преход. Идва Пирин и видяхте каква радост е, че са спечелили точка срещу нас. Стават хубави мачове, няма едно гостуване, което да минава между другото.

Повече самочувствие и късмет ни липсва да отбележим. Не казвам, че ни затормозява, но последният удар ни липсва.

Казах го и преди, тези малки неща решават първенството. Както в Пловдив за дузпата, тук в 30-ата минута за червен картон. Взимат се точки, но няма смисъл да дърпаме натам. Показахме нашия стил, но не успяхме да отбележим, тъй като вратарят им се справи добре.

Сметки не можеш да си правиш. На моменти като гости играем по-добре, отколкото като домакин. Точково има контраст, но игрово - не. Сега играчите са тъжни, с наведени глави, но не мисля, че трябва да се срамуват от представянето си", разясни Илиев.

Последвайте каналите ни в: