Мениджърът на Астън Вила Унай Емери е решен да помогне на играчите си да завършат силно сезона, да си осигурят място в Шампионската лига и да спечелят Лигата на конференциите.

В момента Вила води пред Тотнъм надпреварата за място в първите четири на Висшата лига пет мача преди края, започвайки с гостуването на Борнемут в неделя.

"Много съм доволен от играчите, които имам и искам да им дам шансове да играят. Тази година всеки от тях има възможност да играе и аз искам да извлека най-доброто от тях от сега до края на сезона. Ще играем полуфинал в Европа и още пет мача във Висшата лига, опитвайки се да спечелим място в Шампионската лига, опитвайки се да бъдем внимателни по пътя си в Лигата на конференциите, да играем на финал", заяви Емери.

Вила има проблеми с контузени играчи като Тайрън Мингс,  Емилиано Буендия, Бубакар Камара и Джейкъб Рамзи са извън състава.

"Концентрираме се във всеки мач в този момент. Клубът работи с възможностите за следващата година, как да подобрим състава. Но сега имаме тези четиримата, които ще бъдат като нови играчи за нас. Разбира се, искаме да повишим нивото на състава", добави мениджърът.

Борнемут ще гостува на гост на "Вила Парк" в неделя.

"Те играят много добре, много са конкурентни и трябва да се раздадем много, ако искаме да ги победим. Първата ми цел е да възстановя играчите, които играха 120 минути, и да преодолеят емоцията, която имахме в четвъртък", каза той, визирайки победата след изпълнение на дузпи в Лигата на конференциите срещу френския Лил.

Последвайте каналите ни в: