Бранителят на Барселона Жоао Кансело призна, че е сгрешил с подхода си към ситуацията, при която фаулира Усман Дембеле в наказателното поле и така Пари Сен Жермен стигна до дузпа, от която поведе с 3:1 в изминалия реванш от четвъртфиналите в Шампионската лига.

“Вероятно допуснах детинска грешка в този момент и приемам критиките. Просто така се случи… на фона на развоя на двубоя тогава. В нощта след мача не съм спал, защото ми е трудно да го правя, когато усещам, че не съм се справил”, заяви португалецът пред ESPN.

В крайна сметка испанският тим отпадна, защото отстъпи с 1:4 и общ резултат 4:6. Кансело обаче обърна внимание, че в социалните мрежи е видял някои недопустими неща.

“Имаше коментари в Инстаграм, които призоваваха за смърт на дъщеря ми, която даже все още не е родена. Не ми го казват директно в лицето, защото ще си имат проблеми, а пишат коментари. Животът е жесток и трябва да знаеш как да се справяш с това. Да пожелаваш смъртта на бебето ми е нещо наистина сериозно. Хората не усещат, че зад фигурата на футболиста по телевизията стои един обикновен човек. И ние сме хора…”, добави Кансело.

Последвайте каналите ни в: