Защитникът на Барселона Жоао Кансело призна за стряскащи заплахи след загубата с 1:4 от ПСЖ в 1/4-финал на Шампионската лига. Португалецът направи дузпата, с която парижани поведоха с 3:1 и заяви, че е бил засипан с обиди.

"Хората могат да кажат всичко след подобен мач", каза Кансело в интервю за ESPN.

"Има коментари в Instagram, които желаят смъртта на неродената ми дъщеря. Не искаха да ми го кажат в очите, защото щяха да имат проблем, но в коментарите си пишат каквото искат", заклейми той.

"Те са обидни за жена ми, дъщеря ми, нашето неродено бебе. Светът е жесток и трябва да знаеш как да живееш в него. Знам как да го направя, но вече не знам какво да кажа", признава той тъжно.

"Да пожелаеш смърт на бебе е нещо много сериозно. Хората не мислят за човека зад футболиста, който виждат по телевизията. Ние също сме хора. Ние сме равни", каза още той. 

Португалският национал също така отговори на коментарите, направени от бившия защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд, който според него е "глупав, наивен и се държи като неопитен млад играч".

"Фърдинанд беше страхотен играч, но съм сигурен, че е правил и грешки", добави Кансело. 

"Ние всички го правим. Но, разбира се, това е негова работа, той е анализатор и има право да казва това, което мисли. Приемам го, това е негово мнение. Може би начинът, по който направих дузпата, беше детска грешка, добре, приемам критиката."