Пирин (Благоевград) стартира кампания за привличане на повече деца и младежи на стадиона за домакинските мачове на представителния отбор - "Подкрепяй родния отбор – Пирин е голема планина".

Кампанията ще включва предоставяне на безплатни билети за мачовете на "Гнездото" на ученици от 1-ви до 4-ти клас от различни училища в Благоевград, запознаване на децата с важни акценти от вековната история на клуба и срещи с някои от настоящите футболисти и треньори на Пирин.

Първите ученици, които получиха безплатни билети, са тези от 5-о СУ „Георги Измирлиев“ с директор Мария Котева и тези от 8-мо СУ „Арсени Костенцев“ с директор Сергей Биров. Те ще имат възможност да присъстват на днешната среща с Черно море, която започва в 15:15 ч.

"Ръководството на ОФК Пирин се надява, че кампанията "Подкрепяй родния отбор – Пирин е голема планина" ще допринесе за популяризирането не само на вековния ни клуб сред младото поколение, а ще запознае децата с важните за нашето общество ценности, които футболната игра представлява", написаха "орлетата".

Последвайте каналите ни в: