Ливърпул е длъжен да покаже глада си за успехи в края на сезона, заяви мениджърът Юргент Клоп преди гостуването на Фулъм в неделя.

Мърсисайдци прекъснаха серията си от три мача без победа във всички турнири с успеха над Аталанта с 1:0 в реванша от четвъртфиналите на Лига Европа. "Червените" обаче загубиха първата среща от италианския тим с 0:3, направи 2:2 с Манчестър Юнайтед и сензационно отстъпи у дома от Кристъл Палас с 0:1, което го свали от върха на Висшата лига.

"Трябва да сме сигурни, че ще се превърнем отново в отбора, срещу който никой не иска да играе. Направихме живота много лесен на последните три тима, срещу които играхме и трябва да променим това", каза германецът.

"Напълно съм оптимист след деня почивка, че ще оправим нещата. Щастлив съм в ситуацията, в която се намираме", добави Клоп.

"Те (б. а. - Фулъм) са може би в по-солиден период", добави треньорът. "Спокойни са. Винаги съм харесвал такива мачове. Трябва да покажем, че искаме повече от тях", смята той.

"Мисля, че ако спечелим всичките си мачове до края, да, ще имаме добър шанс да бъдем шампиони. Ако не, тогава някой друг ще бъде там вместо нас", каза още мениджърът.

"Сега всички стоим тук и си казваме "Окей, Сити ще спечели всичките си срещи. Да, това става често, но те имат още мачове с трудни съперници", завърши Юрген Клоп.