Четиринадесет момчета и момичета от Академия Левски получиха повиквателни за националните отбори на България за юноши и девойки в различните възрасти. За това се похвалиха “сините” в социалните мрежи.

Вратарят Огнян Владимиров и полузащитникът Радостин Стоилов получиха повиквателна за националния отбор за юноши до 16 години за участието на България в UEFA Турнир за развитие в Молдова от 20-ти до 29-ти април. „Трикольорите“ излизат срещу връстниците си от Молдова на 23-ти април, Армения на 25-ти април и Северна Македония на 28-ми април.

Защитникът Александър Ценов, полузащитникът Ернан Ангелов са повикани в юношеския национален отбор на България за юноши до 15 години за приятелските срещи с връстниците си от Косово на 23-ти и 25-ти април в Прищина, Косово. Нападателят Денис Милетиев също получи повиквателна, но няма да може да вземе участие в контролите заради контузия.

Вратарят Пламен Пандазиев, защитниците Християн Захариев и Мариян Славчев, полузащитникът Явор Кръстев и нападателите Кристиан Шиячки, Александър Николов и Владимир Речев взеха участие в лагер-сбор на юношеския проектонационален отбор на България до 14 години от 15-ти до 17-ти април.

Йоанна Петрова, Албена Атанасова и Теодора Петрова взеха участие в лагер-сборове за селекция на националните отбори на България – девойки.

Последвайте каналите ни в: