Отборите на Крумовград и Славия ще се изправят един срещу друг в среща от последния 30-и кръг преди разделянето на шампионата на две половини. Двубоят на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“ започва в 20:00ч.

И двата отбора има за какво да играят и преследват своите цели. В случая домакините са в битката за Топ 6 и при успех срещу „белите“ ще имат голяма възможност да вземат участие в първата шестица, където са и най-силните отбори в шампионата. Разбира се, това зависи и от загуба на точки от ЦСКА 1948 срещу Локомотив (Пловдив) на „Лаута“. Ботев (Пловдив) също очаква с внимание този мач, от който ще стане ясно дали отборът ще може да се пребори за своето място в Топ 6.

Славия пък ще си гарантира оставане в първата група, излъчващата претендент за участие в бараж за европейските клубни турнири. Загуба за „белите“ и дори спечелена точка от Берое срещу Левски на „Герена“ ще означава, че момчетата на Златомир Загорчич ще бъдат в групата за оставане в елита.

Крумовградчани играят изключително стабилно от началото на пролетния дял в efbet Лига.

Добрата новина е завръщането на голмайстора на “белите” Тони Тасев и Емил Стоев, които пропуснаха последните няколко мача поради мускулни разтежения, информираха от клуба.

Поради различни контузии от същия характер извън строя остават Кристиян Стоянов, Куентин Зеедорф, Велко Йеленкович и Денислав Александров. Мартин Сораков пък беше с вирус, но поднови тренировки.

Последвайте каналите ни в: