Актьорът Александър Сано заяви, че за България Златната топка на Христо Стоичков е равносилна на спечелването на Оскар в киното. Сано гостува в подкаста Код Спорт, където за първи път разкри любопитни подробности за личния си живот и своята кариера.

„Имаме изключително щастие Христо Стоичков да се е родил в нашата държава. След като той взе „Златната топка“, не можех да повярвам, че световният ред е допуснал тя да отиде в един българин. От моята гледна точка, това е Оскарът“, каза Сано при гостуването си в Код Спорт.

Актьорът разказа и много интересни истории от кухнята на телевизионното реалити „Къртицата“, където бе заедно с емблематичния футболист и актьор от близкото минало – Вини Джоунс.

„Ерик Кантона също направи кратка, но много успешна кариера в киното, но аз му симпатизирам по много други причини. Да накараш англичани да говорят за французин като за Бог, означава, че ти си минимум гений“, сподели още Сано.

Актьорът, изиграл ролята на Косъма в хитовия сериал „Под прикритие“ говори открито за някои от най-големите трудности, през които е преминал, върна се към най-паметните си екранни превъплъщения и направи шокиращо разкритие за трудното решение да подкрепи доведения си син Иво да спре с тениса, въпреки че бе определян за един от най-големите родни таланти в този спорт.

Последвайте каналите ни в: