Старши треньорът на саудитския Ал-Хилал Жорже Жезуш отрече тимът му да е подходил надменно след постигнатия световен рекорд от победи, приключил до 34 мача след поражението с 2:4 от Ал Аин в първия мач от полуфиналите на Азиатската Шампионска лига. Отборите на Ал Аин (ОАЕ) и Улсан Хюндай (Република Корея) взеха предимство след първите срещу в полуфиналните си сблъсъци в турнира, съответно срещу Ал-Хилал (Саудитска Арабия) с 4:2 и Йокохама Ф.Маринос (Япония) с 1:0.

"Няма такова нещо наречено прекалена увереност. Във футбола не можеш да контролираш какво ще се случи в един мач. Не сме свикнали да допускаме четири гола и трябва да седнем, и да анамирираме защо това се случи, а след това да го поправим", заяви Жезуш.

Суфиан Рахими отбеляза три от попаденията за успеха на Ал-Аин, а Алехандро Ромеро отбеляза четвъртото. За Ал-Хилал се разписаха Малкълм и Салем Ал Даусари. "Нашият тим е свикнал да печели мачове и това е важен турнир за нас. Искаме да достигнем до финала и ще опитаме да поправим грешките преди реванша от полуфиналите", добави португалският наставник на Ал-Хилал. "Все още нищо не е решено. Имаме още един мач в Рияд и всички трябва да са готови. Най-важното и във футбола, и в живота е да си конкурентоспособен. Много сме щастливи от резултата. Доволев съм, защото футболистите ми направиха феновете щастливи. Горд съм с представянето ни", каза старши треньорът на Ал Аин Ернан Креспо.

Последвайте каналите ни в: