Бесни фенове на Манчестър Сити заляха с коментари социалните мрежи, за да посочат виновника за отпадането на тима си от Реал (Мадрид) след дузпи на четвъртфиналите на Шампионската лига.

Както е известно, испанският гранд детронира „гражданите“, които преди година за първи път в историята си спечелиха турнира. Кралският клуб се наложи с 4:3 след дузпи като гост, след като редовното време и продълженията завършиха при резултат 1:1.

Хулиан Алварес даде аванс на Манчестър Сити при дузпите, а след това Лука Модрич пропусна за Реал (Мадрид) и в яда си след спасяването на Едерсон изрита топката в трибуните.

Там обаче фен на „гражданите“ дълго време отказваше да върне топката на терена и да позволи на Бернардо Силва да стреля от бялата точка. След забавянето португалецът би право в ръцете на стоящия прав Андрий Лунин и пропусна да удвои аванса на тима си. В крайна сметка Реал (Мадрид) ликува след пропуск и на Матео Ковачич за Манчестър Сити.

„Много голяма глупост от нашия фен, който задържа топката дълго време. Така Бернардо Силва явно се разколеба за изпълнението си и накрая подаде на вратаря“, написа един от запалянковците на „гражданите“ в социалната мрежа „Х“.

„Благодарности на този гений, който отказа да върне топката на терена“, допълва друг.

„Този човек е идеалният избор за идиот на седмицата“, пише трети потребител на платформата.

„Феновете на Манчестър Сити сами си го причиниха. Това, което се случи с топката, е невероятно. Друг е въпросът защо нямаше резервни топки“, заяжда се футболен фен, който явно не подкрепя „гражданите“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ !