Две победи записаха отборите на Септември (Сф) в домакинските си срещи над Национал в Елитните юношески групи до 17 и до 15 години.

При 17-годишните играчите на Младен Стоев разбиха своя съперник със 6:0, като пропуснаха дузпа и направиха още куп пропуски пред вратата на Борислав Борисов, който се отличи с няколко спасявания. От бялата точка играчът на Септември стреля до гредата в аут. Александър Петров откри в 29-ата минута, Кристиян Бойчев покачи на 2:0 в 35-ата минута, последва хеттрик на Борислав Маринов в 54, 61 и 72-ра минута, а крайното 6:0 бе оформено от Захари Атанасов в 76-ата минута.

Играчите на Румен Гълъбов също се поздравиха с победа над Национал при 15-годишните, като се наложиха с минималното 1:0 над своя съперник. Национал играха по-добре преди почивката, като създадоха няколко положения за гол, а в една ситуация и гредата спаси домакините. Първото полувреме бе приятно за гледане и повече от стотина зрители на трибуната в 57.СУ изпратиха двата отбора към съблекалните с аплодисменти. Трите точки за Септември (София) донесе попадението на Мишел Борел десетина минути след подновяването на играта .