Дионтей Уайлдър е най-известният и звезден боксьор в бойната карта на подгряващите двубои на голямата галавечер в Саудитска Арабия, чиято основна битка на 1 юни ще бъде между кралете на лека-тежка категория Артур Бетербиев и Дмитрий Бивол.

BIG BANG 🆚 BRONZE BOMBER

Watch the press conference for free via the link in our bio 🔗 #QueensberryvsMatchroom | #RiyadhSeason pic.twitter.com/IWDONgARii

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) April 15, 2024

Промоутърите Еди Хърн и Франк Уорън подбраха петима от най-звездите си таланти, за да направят своеобразно съревнование петима срещу петима, като за победа с нокаут ще се присъждат 2 точки, а за победа с решение - 1 точка.

The rules 📜#QueensberryvsMatchroom #RiyadhSeason #5vs5 pic.twitter.com/JwwWx0eri6

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) April 15, 2024

Всеки от петимата боксьори беше представен в стил WWE, като сваляше маската си на официална пресконференция. Дионтей Уайлдър ще представя “отбор Хърн” срещу Джилей Джанг на “отбор Уорън”.

Who's behind the masks? 👀

Watch the press conference for free via the link in our bio 🔗 #BeterbievBivol | #RiyadhSeason pic.twitter.com/IDjIMBfGun

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) April 15, 2024

Филип Хъргович срещу Даниел Дюбоа също би трябвало да бъде страхотен сблъсък от тежка категория на бойната карта в Саудитска Арабия. Реймънд Форд и Ник Бол пък ще оспорят титлата в категория “перо” на WBA. Непобедените в средна категория Остин Уилямс и Хамза Шира са в третия мач от бойната карта, а тя се допълва от бойците в лека-тежка категория Крейг Ричардс срещу Уили Хъчинсън.

Последвайте каналите ни в: