Стана ясно кои ще са съдиите на финалната серия между отборите на Левски и ЦСКА в efbet Супер волей.

Първият двубой, който ще се играе в събота в зала „Левски София“ е поверен на водещият роден арбитър в последните години Ивайло Иванов, който ще си партнира с Ваня Първанова. Втората среща, която е предвидена за следващия вторник, ще бъде ръководена от Атанас Върбанов и Константин Йовчев.

Третият мач, който може да бъде и първият решителен в серията, която се играе до три победи от пет срещи, е поверена на Любомир Сираков и Борислав Йорданов. Този двубой ще се играе на 26 април, отново в залата на Левски.

За четвъртия двубой, ако има такъв, Комисията по назначенията към Национална съдийска комисия по волейбол е предвидила Симеон Иванов и Александър Виналиев да ръководят срещата. Единствено за петия двубой, който също ще бъде в зала „Левски София“, все още няма определени съдии.

Началните часове на петте мача ще бъдат потвърдени допълнително от Национална волейболна лига, както и залата, в която ЦСКА ще домакинства своите мачове. Както е известно „червените“ не могат да използват собствената си зала „Васил Симов“ за този етап от първенството. В полуфиналната серия срещу Дея спорт (Бургас) ЦСКА използва столичната „Христо Ботев“ за домакинските си мачове.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto