Нападателят на Черно море Исмаил Иса даде мнението си след победата на своя тим над Левски. “Моряците” се наложиха с 3:1 и се изкачиха на втората позиция.

“След този неуспешен мач за нас срещу Локомотив (Пловдив) трите точки днес бяха задължителни. Говорихме си с момчетата как днес трябва да победим. Играхме хубав футбол и заслужено победихме. Ние всеки мач излизаме да пресираме и да играем добре, но когато играеш с Левски, Лудогорец и ЦСКА зарядът е друг. Затова си казахме да ги натиснем отначало и да ги победим.

Играл съм в Левски като юноша, друго е мястото на Левски. Но това е професионализмът, днес съм тук, работя за Черно море и това е.

Чак отписан не съм бил, но всеки футболист има слаби периоди. И аз имах такъв, не ми вървеше, не можех да вкарвам, но това мина. Гледам да тренирам добре.

Не само ние си вярваме, но цяла България ни вярва да играем в Европа. След такива игри и такъв футбол, трябва да играем. Играем добър футбол, нашите фенове ни подкрепят и благодарение на тях играем добре”, заяви Иса.

Последвайте каналите ни в: