Героят за Пирин - Иван Тасев, който реализира победния гол във вратата на ЦСКА - София, не скри радостта си след края на срещата. Нападателят на "орлетата" се надява отборът да запази елитния си статут, но не пожела да коментира дали бъдещето му е свързано с червения клуб.

"Доста труден мач за нашия отбор срещу изключително силния отбор на ЦСКА. Изпълнихме тактическите указания на треньорския щаб и се представихме по много добър начин. Успяхме да отбележим толкова, колкото ни е нужно. Радостно е, че победихме.

Беше ни нужно да сме добре в защита. Нашата идея беше да играем на контраатака и се получи доста добре. Не може да се надиграваме с отбор като ЦСКА, това е ясно. Играем си нашата игра и мисля, че добре го правим. Дай Боже да събираме колкото се може повече точки, за да може да оцелеем.

Не ми се случва често да вкарвам такива голове. Щастлив съм от победата, доста важни три точки за нас. Няма значение срещу кой отбор вкарвам, щастлив съм да помагам на отбора. Работя усърдно. Надявам се да имаме бъдещи успехи занапред.

24

Изключително важна победа. Имаме следващ мач срещу Черно море - ще влезем още по-мотивирани. Мисля, че сме готови да се борим докрай. Играем добър футбол и съм уверен, че ще останем в Първа лига.

Не искам да гледам в бъдещето. Искам да се развивам и това е най-важното в момента. Засега не искам да коментирам", заяви Иван Тасев относно евентуален негов трансфер на "Армията".

Последвайте каналите ни в: