Наставникът на Спартак (Варна) Росен Кирилов даде мнението си след победата с 2:1 над Добруджа във Втора лига.

"Първото полувреме успяхме да вкараме два гола с агресия и висока преса, имахме още ситуации, полувремето беше изцяло в наша полза. Второто полувреме трябва да признаем, че беше на Добруджа - надиграха ни, вкараха един гол. Радвам се, че успяхме да победим. Моето желание беше през 90-те минути да играем, както играхме първото полувреме. За съжаление въпреки думите на почивката да се опитаме да вкараме трети и четвърти гол, прибрахме се, Добруджа започна да влага много повече усилия, второто полувреме беше в тяхна полза, трябва да признаем.

Останах изненадан, че Преслав Йорданов не започна, идеята им беше ясна - да играят с бързи нападатели, на контраатаки, на преход в атака. Първото полувреме тази тяхна идея не се осъществи, а нашият замисъл се получи перфектно.

Ахмед Ахмедов да продължи да си вкарва попадения с левия крак, нямам претенции към десния му крак. Имаме още шест мача, които ще са изключително тежки. Не трябва и за секунда да си мислим, че по презумпция ще бъдат спечелени тези мачове от нашия отбор. Трябва да сме амбицирани, за да можем да вземем максималното до края", каза бившият защитник на ЦСКА и Литекс.

Последвайте каналите ни в: